Резервен мотори за Cheerson CX-10A (CW / CCW)

7,20 лв.
  • Марка: Cheerson
  • Кат. номер: cx_10a_spare_motors
+ -
Купи
Моля, изберете:

Резервни мотори за Cheerson CX-10A - прави и обратно въртящи. Моля изберете от падащото меню горе - черен/червен кабел е прав, черен/бял кабел е обратно въртящ.