PoKeFPV RTF микро коптер с камера и видео предавател

132,00 лв.
  • Кат. номер: pokefpv
+ -
Купи
Моля, изберете:

Опционално може да се поръча BNF версия на PoKeFPV с вграден FrSky приемник и F3 полетен контролер с Betaflight фърмуер. Свързва се директно с FrSky модул или радио апаратура.

PoKeFPV е изключително здраво и пъргаво микро коптерче с камера и видео предавател. RTF комплекта всиключва всичко, от което ще имате нужда за да литнете веднага - дистанционно (нужни са 2х АА батерии за него), батерия за коптера, зареждачка... и PoKeFPV коптера. Коптера ще ви достави множество вълнуващи полети и ще ви забавлява часове наред, а специалният корпус ще пази витлата при удари и падания, и ще ви позволи да се забавлявате максимално без да се притеснявате, че ще го счупите. Батерията се зарежда около 20-30 мин, и осигурява полетно време около 3-4 минути, в зависимост от стила на летене (допълнителни батерии могат да бъдат закупени отделно). За да можете да гледате видеото от коптерчето в реално време ще са ви нужни видео очила с приемник на 5.8Ghz, видео приемник включен към монитор (вижте "Свързани продукти" долу), или опционалният OTG FPV модул, който представлява 150 канален видео приемник за Android смартфон или таблет.

Ето пълно ревю на коптерчето: http://arxangelrc.blogspot.bg/2016/12/pokefpv-indoor-quad-small-ultra-tough-tons-of-fun.html

Спецификация:
Диагонал (мотор център до мотор център): 66мм
Размери: 83.5мм х 83.5мм х 45мм
Полетно тегло: 26.2 грама