FrSky Taranis E (X9E) радио система

780,00 лв. 744,00 лв.
  • Марка: FrSky Electronics
  • Кат. номер: x9e_mode_2
+ -
Купи
Моля, изберете:

FrSky са добре познати със своя ACCST протокол, който покрива целия 2.4Ghz спектрум като предоставя отличен обсег и надеждност на сигнала, а сега вече имат и нова радио система, Taranis E (X9E), чийто възможнсти надскачат и най-смелите очаквания. Апаратурата работи с OPEN TX софтуер с отворен код, който предлага изключителна гъвкавост и почти неограничени възможности за програмиране. 

"Taranis E (X9E)" има обсег на сигнала до 3 пъти по-голям от на повечето други апаратури на 2.4Ghz. Разполага с 8 ключета (две 2-позиционни и шест 3-позиционни), два потенциометъра и четири странични слайдера, а като допълнение има 8 празни гнезда за ключета и потенциометри за разширение на функциите. Към това можем да добавим гласово известяване с опция за записване и програмиране на собствени известия за всеки ключ и функция. Апаратурата има градена телеметрия и когато се ползва с приемниците от новото Х поколение и "Smart Port" сензорите, възможностите й наистина стават неограничени. Към това можем да добавим и големият екран с подсветка и втори цветен екран за таймери и телеметрия, както и 16-те канала поддържани от вградения модул, които могат да бъдат комбинирани с още до 16 канала посредством допълнителен външен модул. Софтуера разполага с 64 програмируеми миксера, 9 полетни режима, 16 програмируеми криви с 3 до 17 точки всяка, 32 логически ключа, памет за 60 модела (повече с SD картата), аларми за силата на връзката с приемника, съзадане на "log" файлове с всички данни на апаратурата и телеметрията.

Комплекта включва апаратура Taranis E (X9E), връзка за врата, NiMh батерия, зареждачка и 1GB SD карта. Гараниция: 1 година. Апаратурата идва в удароустойчива кутия подплътена с донапрен.

Работно напрежение: 5v - 16v (2-3 клетки ли-по)
Работен ток: 260mA (модул + подсветка)
Работна температура: -10°С ~ +60°С
Резолюция на екрана: 212х64 пиксела
Памет за модели: 60 (повече с SD картата)
Съвместимост: FrSky X серия, D серия и V8-II серия приемници
Конфигурация на стиковете: Mode 2
Канали: 16 канала (до 32 канала с допълнителен външен модул)