FeiYu Tech 3D 3-осна стабилизираща люлка за коптери и самолети

396,00 лв. 360,00 лв.
  • Марка: FeiYu Tech
  • Кат. номер: feiyu_3axis_gimbal
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тази FeiYu Tech Mini 3D стабилизираща люлка е специално проектирана за голямо разнообразие от камери - Turnigy HD Action Cam, GoPro 3, 3+ и 4, както и други камери с подобни размери и форма.

С тегло около 150 грама тази люлка е една от най-компактните и леки 3-осеви люлки на пазара.

Тази люлка е проектирана да работи напълно независимо от полетния контролер като единствено има нужда от захранване за да се ползва, а Pitch и Yaw осите могат да бъдат контролирани директно от радио апаратурата ви. Като допълнение към тези възможности можете също така да избирате между три отделни режима на работа на самата люлка, които много ще ви помогнат за да заснемете перфектното професионално видео.

  • Heading Follow Mode - позволява на люлката да следва ъглите на коптера по Pitch, Roll и Yaw осите, като се накланя леко с него обирайки всички други сътресения и клатения.
  • Heading and Pitch Follow Mode - люлката ще държи Roll оста фиксирана, докато Pitch и Yaw ще следват ъглите на коптера.
  • Heading Lock Mode - държи люлката само в една позиция и стабилизира всички движения на коптера като единствено позволява промяна на позицията от радио апаратурата.

Като допълнение към всичко, което можете да правите с тази люлка в комплекта има включен и видео кабел за GoPro камери, който ще ви позволи да изкарате видео от камерата към видео предавателя.

FeiYu Tech Mini 3D люлката е комплакта, лека, подредена и с много възможности, което я прави перфектното допълнение към вашето FPV видео оборудване. Може да бъде монтирана на обратно за ползване на самолети.

Инструкции за ползване, драйвери за PC и софтуер за ъпдетване на фирмуера на люлката можете да намерите ТУК.

Спецификация:
Входящо напрежение: 7 до 17v
Защита от претоварване: 800mAh
Входове за управление: Pitch, Yaw и работни режими
Pitch ъгли на работа: +/- 150°
Roll ъгли на управление: +/- 45°
Yaw ъгли на управление: +/- 120°
Размери: 120мм х 76мм х 88мм (без камера)
Тегло: 150 грама (без камера)