FeiYu Tech 2D 2-осна стабилизираща люлка за коптери и самолети

288,00 лв. 228,00 лв.
  • Марка: FeiYu Tech
  • Кат. номер: feiyu_2axis_gimbal
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тази FeiYu Tech Mini 2D стабилизираща люлка е специално проектирана за голямо разнообразие от камери - Turnigy HD Action Cam, GoPro 3, 3+ и 4, както и други камери с подобни размери и форма.

С тегло около 110 грама тази люлка е една от най-компактните и леки 2-осеви люлки на пазара.

Тази люлка е проектирана да работи напълно независимо от полетния контролер като единствено има нужда от захранване за да се ползва, а Pitch и Roll осите могат да бъдат контролирани директно от радио апаратурата ви. Като допълнение към тези възможности можете също така да избирате между два отделни режима на работа на самата люлка, които много ще ви помогнат за да заснемете перфектното видео.

  • Heading Follow Mode - позволява на люлката да следва ъглите на коптера по Pitch и Roll осите, като се накланя леко с него обирайки всички други сътресения и клатения.
  • Heading Lock Mode - държи люлката само в една позиция и стабилизира всички движения на коптера като единствено позволява промяна на позицията от радио апаратурата.

Като допълнение към всичко, което можете да правите с тази люлка в комплекта има включен и видео кабел за GoPro камери, който ще ви позволи да изкарате видео от камерата към видео предавателя.

FeiYu Tech Mini 2D люлката е комплакта, лека, подредена и с много възможности, което я прави перфектното допълнение към вашето FPV видео оборудване. Може да бъде монтирана на обратно за ползване на самолети.

Инструкции за ползване, драйвери за PC и софтуер за ъпдетване на фирмуера на люлката можете да намерите ТУК.

Спецификация:
Входящо напрежение: 7 до 17v
Защита от претоварване: 800mAh
Входове за управление: Pitch, Roll и работни режими
Pitch ъгли на работа: 90° надолу / 45° нагоре
Roll ъгли на управление: 45° нагоре / надолу
Размери: 90мм х 90мм х 86мм (без камера)
Тегло: 110 грама (без камера)