Arx4 - рамка за куадкоптер

42,00 лв.
  • Марка: ArxangelRC
  • Кат. номер: arx4_quadcopter_frame
+ -
Купи
Моля, изберете:

Arx4 е висококачествена стъклотекстолитена рамка изцяло разработена и произведена в България. Планките на рамката са изработени от 1.5мм стъклотекстолит, а за предпочитане е раменете да са от алуминии, за да се подсигури твърдостта и здравината на рамката. Алуминиевите рамене на снимките не влизат в основната цена на рамката, те могат да бъдат добавени към поръчката от едно от падащите менюта горе. Те са предварително разпробити с дупки за монтаж към рамката и за закрепване на мотори с монтажни дупки на 19мм център-до-център, раменете имат разпробити отвори за охлаждане на ESC контролера в случай, че решите да ползвате 20А Plus Slim ESC контролер, тъй като формата му позволява да бъде монтиран вътре в рамото. С раменете, които предлагаме можете да ползвате витла до 11", но ако си направите сами по-дълги рамене, може да ползвате и по-големи витла. Комплекта с дистанционери и винтове за сглобяването на рамката също се продава отделно, като него можете да изберете от едното от падащите менюта горе.

ВНИМАНИЕ: комплекта винтове е предвиден за монтиране на 15х15мм квадратни рамене. Ако възнамерявате да ползвате друг размер, моля НЕ поръчвайте комплекта винтове, защото или няма да са достатъчно дълги, или ще стърчат прекалено много. 

В основния комплект на рамката има 1бр горна планка с дупки за монтаж на полетен контролер на 45х45мм, 1бр средна планка, и 1бр долна планка с прорези за велкро ленти за закрепване на батерии.

Размери на рамката (без раменете): 29мм х 253мм х 143мм
Тегло (рамка + винтове + рамене): 325 грама

ВНИМАНИЕ: Неправилния монтаж на рамката може да доведе до повреди по цялостта й, и да причини инцидент по време на полет. Моля не презатягайте винтовете и за най-добри резултати използвайте 15х15мм рамене. Преди сглобяване на рамката, вземете фина пила и изпилете леко ръбовете на всички отвори, през които ще минават кабели. Това ще предотврати прерязването на кабелите от острите ръбове. В центъра на рамката има дупка, това е геометричния център на рамката и тя трябва да са се балансира на това място. Когато монтирате всички компоненти по рамката, сложете един пръст от долната страна на рамката точно върху дупката - ако баланса е добре, рамката трябва да седи водоравно. Ако се наклони в някоя поскоа, разместете компонентите докато намерите правилния баланс.