3D принтирани аксесоари за GoPro и подобни камери

3,60 лв.
  • Марка: ArxangelRC
  • Кат. номер: gopro_printed_acc
+ -
Купи
Моля, изберете:

3D принтирана стойка с адаптор за оригинални GoPro рамки.

Размери: 74.20 х 24.70 х 20.60мм
Тегло: 6 грама 

!!! Гайката и винта за стягане, принтираната рамка и оригиналната кутия за камера НЕ влизат в комплекта !!!

3D принтирана рамка за GoPro 3 камера. Рамката е налична със самостоятелна стойка, или с адаптор за оригинална GoPro стойка. Моля избереде от падащото меню горе кой тип рамка искате и какъв цвят да е.

Както ще видите на снимките горе, рамката е малко по-дълбока от камерата. Когато вкарате камерата, зад нея можете да сложите парче депрон или някакъв дунапрен, и да го стегнете с велкро лента, за да се задържи камерата вътре. Не ползвайте стойката без да е стегната камерата вътре поне с велкро лента, както е показано на снимките. Рамката е направена нарочно малко по-широка, за да не нарани повърхностите на камерата при вкарване и изкарване от рамката.

Размери на рамка със стамостоятелна стойка: 61.50 х 25 х 52.30мм
Размери на рамка с адаптор за GoPro стойка: 61.50 х 25 х 61мм
Тегло: 9.6 грама

!!! Оригиналната GoPro стойка, гайката и винта за затягане, принтираната стойка, камерата, депрона и велкро лентата НЕ са включени в комплекта !!!

3D принтирана защитна капачка за лещата на GoPro 3. Капачката е изключително лека и здрава, като се нахлузва без усилие върху лещата на камерата.

Външен диаметър: 25.6мм
Вътрешен диаметър: 23мм
Дълбочина 9.8мм
Тегло: 1.5 грама

!!! Камерата от снимките НЕ влиза в цената на капачката !!!

 

ВНИМАНИЕ: Това е експериментален продукт!!! Неправилната му употреба може да доведе до повреда на продукта, а това може да причини сериозни щети на вашата камера, ако се случи по време на експлоатация. Адаптора не трябва да се затяга или стиска без да има сложена рамка на него. Когато има сложена рамка на него, адаптора не трябва да се пре-затяга, за да не се счупи. Материала има някаква гъвкавост, но всичко трябва да е в разумни граници. Поради принципа на работа на 3D производствения процес не можем да гарантираме, че продуктът няма дефекти. Когато го купите приемате, че ще го ползвате на собствен риск.